Quantore toner actie!

8 redenen om te printen met Quantore


Met de inkt- en tonercartridges van Quantore krijg je naast een besparing in de portemonnee ook nog eens meer waar voor je geld. Je print minimaal hetzelfde aantal afdrukken met Quantore inkt- en tonercartridges. In de meeste gevallen print je zelfs tot vijf keer zo veel met een Quantore inktcartridge dan met een originele cartridge!

We geven je 8 redenen om te printen met Quantore.
 

1. We bieden meer voor minder - je print met Quantore inktcartridges meer afdrukken dan originele inktcartridges. Onze inktcartridges gaan dan ook langer mee!
 

2. We geven je 100% garantie - Quantore is bewezen betrouwbaar en we geven je dan ook 100% garantie op elke inkt- en tonercartridge.
 

3. We bieden de beste service - om ons hoge kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen, worden producten en cartridgebestanddelen van Quantore Inkt & Toner uitvoerig getest. Mocht er toch iets mis zijn, dan lossen we het probleem op. Zelfs als wij ervoor langs moeten komen.

4.We gaan voor uitmuntende kwaliteit - Quantore Inkt & Toner is minstens zo goed als originele cartridges, met spatscherpe afdrukken en levendige kleuren.
 

5. We houden van recyclen - bijna ons hele Quantore Inkt & Toner assortiment bestaat uit gerecyclede originele cartridges. Dit levert een beperking van de milieubelasting op van 60% in vergelijking tot de productie van een compleet nieuwe cartridge. Zo dragen we bij aan een schonere wereld.
 

6. We houden van je lege cartridge - alle onderdelen van de cartridges kunnen gerecycled worden, dan maken wij er weer nieuwe cartridges van. Lever je cartridge bij ons in, dan garanderen wij dat deze goed terecht komt.

7. We zijn voordelig - de printkosten per pagina zijn een stuk lager dan de prijs van een originele afdruk. Dat merk je meteen in je portemonnee.

8. We zijn compatible met de bekende printermerken - ook nog even handig om te weten: onze inkt- en tonercartridges zijn geschikt voor bijna elke printer, fax of copier van de meeste A-merken.
 

Garantiecertificaat
 

Voor de kwaliteit van onze Quantore Inkt & Toner cartridges staan we volledig in. Daarom hebben gebruikers van Quantore Inkt & Toner 100% garantie. Meer info hierover vindt u in het garantiecertificaat.