Ons huismerk goed en goedkoop

Ons huismerk, goed en goedkoop.

Als goedkoper alternatief voor de merkartikelen bieden wij de artikelen van ons huismerk “QUANTORE” aan.

U kunt hiermee veel geld besparen want de prijsverschillen met merkartikelen zijn vaak erg groot terwijl de kwaliteit van onze Quantore producten is gewaarborgd.

Ons huismerk omvat inmiddels bijna 1000 goedgeprijsde, kwalitatief uitstekende artikelen zoals paperclips, balpennen, etiketten, enveloppen, inkt- & tonercartridges, vele computerbenodigdheden, schrijfblokken, archiefdozen etc.

Wie is Quantore?:

Quantore is een organisatie, waarbij ca. vijfhonderd zelfstandige kantoorspecialisten uit Nederland en België, gericht op de particuliere en de business-to-business markt, zijn aangesloten.

 

In het logistieke centrum liggen ruim 21.000 producten klaar voor verzending; van potlood tot grote kantoormachines.  Er  is verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd om zo kosten te minimaliseren.

Het is de visie van Quantore om de markt te voorzien van het meest optimale assortiment tegen de gunstigste prijs op de meest efficiënte manier.

Als aangesloten vakhandel  hebben we een enorme inkoopkracht en behoren ook wij tot de belangrijkste spelers in de markt. Quantore is aangesloten bij BPGI, het grootste samenwerkingsverband voor zelfstandige kantoor vak handelaren ter wereld.