Over ons

Een beetje geschiedenis

“Benelux BV” is een kantoorvakhandel sinds 1960. In dat jaar werd de Benelux opgericht door Theo Nevels Sr., onderwijzer te Stramproy, die bij het inkopen van schoolmaterialen op het idee kwam om naast zijn reguliere baan een winkel in kantoorartikelen te beginnen. De aanvankelijk bescheiden zaak, in het begin gerund door echtgenote Truus, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige kantoorvakhandel met een winkel  en een showroom van ruim 300 m2. Na volledige sloop en nieuwbouw in 1978 is de focus, naast de verkoop aan particulieren, ook op bedrijfsmatige belevering komen te liggen.

Momenteel mogen wij vele bedrijven, van klein tot groot, zowel in onze regio alsook ver daarbuiten, tot onze vaste afnemers rekenen. We zijn nog steeds een (h)echt familiebedrijf. Er zijn nu 7 personen werkzaam, waaronder 2 dochters, 2 zonen én een schoondochter van Dhr. Nevels Sr.


Meegaan met de tijd

Onze zaak heeft in de loop der jaren vele veranderingen ondergaan en werd telkens aangepast aan nieuwe behoeften, artikelen en technieken. De laatste jaren kenmerken zich door een versnelde toepassing van de sociale media, waarvan deze shop het voorbeeld is.


Service, kwaliteit en een persoonlijke benadering

Aan het devies dat Theo Nevels Sr. van begin af aan heeft nagestreefd het leveren van een uitstekende service en de hoogste kwaliteit” is echter nooit getornd. Dat is als een rode draad tussen alle veranderingen door overeind gebleven!

We delen onze ervaring en VAKkennis graag met onze klanten, voorzien hen van alle mogelijke informatie en we zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Gezien de grote klantentrouw die we genieten, mogen we stellen dat we hier aardig in slagen.

"We zijn geen gewone webshop, maar een partner én persoonlijk aanspreekpunt die uw problemen graag oplost. Daarin gaan we heel ver"

 

Snelle leveringen aan huis in Nederland én België

Wij leveren uw bestelling binnen 24 uur bij u “aan huis”.
Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.
In onze webshop met > 47.000 artikelen grijpt u zelden mis.


Belt u ons gerust:

Voor specifieke vragen waarvoor u in onze shop niet kunt slagen, kunt u ons altijd bellen. We werken graag “van mens tot mens” en proberen elke klant, hoe klein of groot deze ook is, een service op maat aan te bieden!

Wij stellen onze jarenlange ervaring graag ten dienste van onze klanten.

 

Verdere steekwoorden: 

  • Leveren “ op maat” tegen uiterst scherpe prijzen.
  • Dealer van topmerken zoals Kyocera machines.
  • Betaalbaar Huislijn meubilair, zonder meerkosten bij u geïnstalleerd
  • Vrijblijvend proefzitten op onze bureaustoelen.
  • Vrijblijvend advies bij de aanschaf van de juiste printer of MFC
  • Onze Huismerkartikelen van “Quantore “zijn goedkoop en van goede kwaliteit.
  • Besparen op uw toners door deskundig advies “op maat” en levering van o.a.Xerox cartridges .
  • Voortdurende acties in onze maandelijkse flyer “Office Offers” of Megaknaller.
  • Ook voor agenda's, stempels, boeken en wenskaarten kunt u bij ons terecht.